Uslovi korišćenja web ( internet ) sajta www.protimkladovo.net

 

Uslovi korišćenja

Upotrebom  internet sajta www.protimkladovo.net, u daljem tekstu sajt, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

SERVIS ELEKTRONIKE FISKALNI I POS SISTEMI PRO TIM ( u daljem tekstu SERVIS )  može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Zaštita poverljivih podataka

Sve podatke koje unesete preko sajta, unosite na lični zahtev i ličnu odgovornost.

 Dostava i isporuka robe

SERVIS ELEKTRONIKE FISKALNI I POS SISTEMI PRO TIM  ne vrši preko sajta prodaju i dostavu robe, prikazane na sajtu www.protimkladovo.net. Sajt je samo informacionog karaktera i informiše postojeće i potencijalne korisnike usluga servisa o radu servisa i aktuelnim i najnovijim tehničko tehnološkim dešavanjima vezanim za poslovnu elektroniku.

Robu možete kupiti direktnom kupovinom od proizvođača ili njihovih predstavnika. Takva kupovina nema nikakvih dodirnih tačaka sa ovim sajtom.

Robu možete kupiti i u servisu, ali samo uz odlazak u servis i sklapanje Ugovora o instalaciji i održavanju i to kao poslovni paket koji podrazumeva: instalaciju, implementaciju, obuku i održavanje. U servisu možete dobiti tačne i merodavne informacije vezane za deklaraciju, specifikaciju, način upotrebe i sve ostalo neophodno za ispravno i zakonski dozvoljivu upotrebu uređaja i softvera.

Sve informacije postavljene na sajtu vezane za prikazane proizvode, uređaje, opremu i potrošni material, nisu relevantne i potrebno je da ih uporedite sa informacijama na matičnim web stranama proizvođača.

 

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili servisu povodom ovog sajta (“Informacije”), neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. Servis će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. Servis nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Reklamacije

U slučaju bilo kakvog spora koji proističe iz ovog odnosa, obaveštavamo Vas o mogućnosti rešavanja spora vansudskim putem, a spisak nadležnih tela za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova, možete pronaći na sajtu Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije https://mtt.gov.rs/tekst/2306/zastita-potrosaca.php